jaluzele lamelare bistrita

Jaluzele Verticale Cluj va ofera o diversitate larga de produse prin gama variata de nuante si materiale ce cu siguranta vor intregi atmosfera locuintei dumneavoastra. Jaluzele Verticale Cluj este localizata in orasul Cluj-Napoca, judetul Cluj. jaluzele lamelare bistrita

Jaluzele Verticale Ancona 127 mm

Material: Jaluzele Verticale Ancona 127 mm Proprietati: Antistatic Compozitie: Polyester 100% Gr/mp: 198

10 avantaje - Rulouri Textile

10 avantaje - Rulouri Textile - Aceste produse, rolete textile de interior, sunt un mod simplu si atractiv pentru a acoperii ferestrele.

Jaluzele Verticale Bambus 127 mm

Compozitie: 100% poliester Tratat cu rasina acrilica, lavabil, antistatic

Jaluzele Verticale Mary 127 mm

Compozitie: 100% poliester Tratat cu rasina acrilica, lavabil, antistatic

Feng Shui si Rolete textile

Feng Shui poate fi folosit pentru a crea un mediu creativ in orice camera, acasa sau la servici. Persoanele pot crea mai multa energie intr-o camera, amenajandu-si acest spatiu intr-un mod corespunzator.

Daca ati schimbat deja vechea tamplarie cu termopane, astfel incat sa asigurati un plus de confort casei dvs, va recomandam sa indepartati si perdele si draperii, iar in locul lor sa puneti Jaluzele Verticale Cluj jaluzele lamelare bistrita. Motivul pentru care noi va recomandam Jaluzele Verticale Cluj jaluzele lamelare bistrita este acela ca in primul rand veti aduga o nota de eleganta casei dvs. Pe de alta parte, in functie de materialul din care sunt facute, dvs puteti alege orice culoare pentru Jaluzele Verticale Cluj jaluzele lamelare bistrita, astfel incat sa se asorteze cu mobila pe care o aveti in casa.

Inscrie-te in TOP !